ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ + ORAL SCIENCE ΑΠΟ ΤΗ FREZYDERM: Η ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

by Ioanna Sxoina

Την Τρίτη είχα τη χαρά να βρεθώ στο Μουσείο Μπενάκη και να παρακολουθήσω το πιο διαδραστικό, λαχταριστό, γευστικό Press Event της Frezyderm, η οποία μέσα από τη νέα της συνεργασία με τον αγαπημένο μας σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, μας παρουσίασε τη σειρά στοματικής υγείας Oral Science.

Γι’ ακόμη μια φορά η Frezyderm άνοιξε την αγκαλιά της και μας υποδέχτηκε σε έναν πανέμορφο χώρο, εξαιρετικά διακοσμημένο με τις πιο ευρηματικές γωνίες, μας ενημέρωσε για όλα τα προϊόντα της σειράς Oral Sience αλλά και μας …ψυχαγώγησε αφού στο τέλος κληθήκαμε να παίξουμε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, δοκιμάζοντας με κλειστά μάτια νοστιμιές, τσεκάροντας έτσι τους…ουρανίσκους μας!

Παρακολουθώντας λοιπόν την παρουσίαση της Oral Science, διαπίστωσα πως πλέον έχουμε μια πλήρη σειρά για την καθημερινή φροντίδα της στοματικής μας υγείας, που καλύπτει πραγματικά κάθε μας ξεχωριστή ανάγκη. Εξέχουσα θέση καταλαμβάνει η σειρά για άτομα με διαβήτη αλλά και η εξειδικευμένη σειρά για εγκυμονούσες!   

 Η Oral Science διαθέτει μία ευρεία γκάμα, εξειδικευμένων προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων (Πλάκα-Πέτρα-Τερηδόνα,
Ευαίσθητα δόντια, Ουλίτιδα, Περιοδοντίτιδα, Διαβήτης, Εγκυμοσύνη, Ομοιοπαθητική,
Λεύκανση) και επιπλέον περιέχει προβιοτικά για τη διατήρηση και επαναφορά της
μικροβιακής χλωρίδας του στόματος.


Για κάθε ανάγκη λοιπόν, υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση που αποτελείται από
οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό. Όλη η σειρά είναι χωρίς συντηρητικά
Parabens & SLS (αφριστικός παράγοντας που υπάρχει συνήθως στις οδοντόπαστες και
προκαλεί ξηροστομία). Επιπλέον, οι οδοντόπαστες είναι σε πρωτοποριακή, μοντέρνα και
εύχρηστη συσκευασία.

Το πικάντικο νέο που σας φέρνω… είναι το https://www.oralscience.gr/cookbook/ στο οποίο μπορείτε να βρείτε μερικές από τις καλύτερες συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου, Kitchen Hacks & Tips, μύθους και αλήθειες για τη μαγειρική αλλά και όλα τα προϊόντα της σειράς Oral Science της Frezyderm!

Η καλή στοματική υγεία, φέρνει σαφώς την ισορροπία στην περιοχή, δίνοντας μας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να διακρίνουμε ξεκάθαρα τις γεύσεις και να απολαμβάνουμε την κάθε μας μπουκιά!

Όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λοιπόν:«η απόλαυση ξεκινά από την καλή
στοματική υγεία».

Let’s do it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like