Είσαι έτοιμη για το πιο εξωτικό και χριστουγεννιάτικο ταξίδι;

by Ioanna Sxoina

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο event για φέτος και ταυτόχρονα το πιο εξωτικό μου ταξίδι είναι γεγονός!

Είναι απίστευτο το πως μπορεί μια απλή καθημερινή ημέρα, η οποία ξεκινά με άγχος και πίεση, να κλείσει με τον πιο γλυκό, cozy, μοσχοβολιστό και xmas τρόπο!

Πριν από λίγες ημέρες είχα τη χαρά να βρεθώ στο D-Nails Beauty Studio στα Σεπόλια και να γνωρίσω από κοντά μια νέα σειρά της Bioselect, εμπνευσμένη από τη φύση με ελληνικά και εξωτικά συστατικά.

 

 

Από τη Μεσόγειο μέχρι τις πύλες της Ανατολής, η νέα σειρά φυσικών καλλυντικών “Bioselect Naturals” εξερευνά τον δρόμο του μεταξιού ανακαλύπτοντας τα βότανα, τα φρούτα και τα εξωτικά μπαχαρικά, που ξυπνούν τις αισθήσεις και την ψυχή.

 

Στο απόλυτα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μέσα σε κατακόκκινες κορδέλες και πολύχρωμα στολίδια, βρέθηκα να ανακαλύπτω μυρωδιές και υφές οι οποίες με έκαναν να ταξιδέψω και να ερωτευτώ αρώματα τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό ίσως δεν θα επέλεγα. Προκλητικές μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις, ενυδάτωση και κυρίως φροντίδα χωρίς κανένα βλαβερό συστατικό να μας κάνει διστακτικούς στην επιλογή μας!

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε το πιο θρεπτικό και λαχταριστό δώρο στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μπορείς να γνωρίσεις όλα τα προϊόντα της Bioselect εδώ!

 

 

 

 

 

You may also like