8+1 ιδέες για να περάσεις τέλεια τώρα που όλοι #μενουμε_σπιτι

by Ioanna Sxoina

Μετά από πολύ καιρό είμαι εδώ με νέο Post! Να το πρώτο καλό του #μενουμε_σπιτι , ο περισσότερος χρόνος που θα μοιράζομαι μαζί σας!

Πριν δυσανασχετήσεις και ξεφυσήξεις βαριεστημένα λέγοντας “Τι θα κάνω τόσες μέρες μέσα…;” , σκέψου αρχικά πως εκεί έξω, σε αυτές τις συνθήκες υπάρχουν άνθρωποι, που δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, που είναι καθημερινά face to face με τον ιό, έχουν κι εκείνοι οικογένειες, παιδιά και θέλουν να προλάβουν το μεγαλύτερο κακό που ζουν ήδη οι γείτονες Ιταλοί και όχι μόνο…Τότε λοιπόν σε εσένα και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, το #μενουμε_σπιτι σίγουρα θα μας φανεί απλά παιχνίδι.

Αυτές είναι λοιπόν οι δικές μου 8+1 ιδέες , για να κάνεις το μένουμε σπίτι ..ιδανικό!

  1. Έφτασε η στιγμή να ξεδιπλώσεις το μαγειρικό σου ταλέντο! Αναζήτησε επιτέλους με ησυχία τις συνταγές που σε εξιτάρουν και δημιούργησε. Πλέον ναι, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου! Ένα καλό φαγητό εξάλλου πάντα μας αφήνει παραπάνω από χαρούμενους!
  2. Τώρα που είσαι μακριά από το γραφείο έχεις όλο το χρόνο να καθαρίσεις το σπίτι χωρίς άγχος και με όση … λεπτομέρεια θέλεις!
  3. Εννοείται πως μπορείς να “λιώσεις” με τις αγαπημένες σου σειρές, τα χνουδοκαλτσάκια , τη φλις κουβέρτα σου και ένα ζεστό ρόφημα χωρίς το άγχος του ξυπνητηριού.
  4. Ξεκαθάρισμα καλλυντικών και αναδιοργάνωση του Boudoir σου! Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα!
  5. Δοκίμασε πολλά διαφορετικά Make Up Looks, πειραματίσου με αποχρώσεις και υφές!
  6. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου με…δυναμικά beaute! Αφιέρωσε όλον εκείνο τον χρόνο…που αλλού; Σ’ εσένα!
  7. Ξεκουράσου, χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές ηρεμίας.
  8. Μοιράσου περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιο σου! (Εμένα είναι το καλύτερο μου!)
  9. Κάνε ένα Reset και θέσε στόχους και προτεραιότητες εκ νέου…It’s time!

Λοιπόν τι λες;

You may also like