Όλα τα μυστικά για τα Dry Shampoo και πώς να τα εφαρμόζεις σωστά

by Ioanna Sxoina
Είναι κι αυτές οι καταραμένες Bad Hair days, που δεν ξέρεις τι να πιάσεις και τι να αφήσεις…”Να κάνω ένα messy bun;Που να σταθεί, είναι βαριά!” “Θα τα αφήσω κάτω!Μπα ούτε κάτω μπορώ δεν έχουν καθόλου όγκο…!” “Πφφφ μυρίζουν τσιγάρο από χθες το βράδυ…τι θα κάνω δε προλαβαίνω να λουστώ!”
 
Για όλα αυτά τα ερωτήματα των δύσκολων ημερών μας υπάρχει μία…βροντερή και άμεση απάντηση- λύση από την Batiste και τα Instant Hair Refresh DryShampoos.
 
Σε όλες μας έχει συμβεί να μην προλαβαίνουμε να λουστούμε ή να θέλουμε να αποφύγουμε το καθημερινό λούσιμο(το οποίο φθείρει την τρίχα μας) και να μην ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε. Σήμερα λοιπόν θέλω να μιλήσουμε για τα ιδιαίτερα διαδεδομένα ξηρά σαμπουάν, τα οποία ήρθαν για να μας διευκολύνουν και να μας “κλείσουν το μάτι” εν μέσω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς μας.
 
Τα ξηρά σαμπουάν καταρχήν έρχονται σε μορφή spray(όπως οι λακ) και τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά στις ρίζες των μαλλιών μας  για να απορροφήσουν την λιπαρότητα. Θα μπορούσαμε να τα παραλληλίσουμε με τα Blotting papers αλλά …σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή!
 
Η σωστή εφαρμογή τους γίνεται ως εξής:
  • Χωρίζεις τα μαλλιά σου σε τμήματα και ψεκάζεις τοπικά.
  • Στη συνέχεια στεγνώνεις με το σεσουάρ γιατί τα ξηρά σαμπουάν αφήνουν μια μικρή θαμπάδα στα μαλλιά, η οποία όμως με το πιστολάκι αφαιρείται.
  • Αν θες να προσέξεις λίγο περισσότερο το look σου, μπορείς να φορμάρεις λίγο με τη βούρτσα σου για να δώσεις όγκο στις ρίζες μας και να ανασηκώσεις λίγο τα μαλλιά με τα δάχτυλά σου και είσαι έτοιμη.
  • Να θυμάσαι βέβαια  να αποφεύγεις την επαφή του Dry Shampoo με το υπόλοιπο μήκος της τρίχας, γιατί αφήνει ένα πέπλο θαμπάδας και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το θέλουμε!
Αγαπημένη επιλογή των περισσότερων γυναικών και πιο διαδεδομένη, σε Dry Shampoos είναι τα Batiste.
Πολλές διαφορετικές εκδοχές με …τρεις να κλέβουν την καρδιά μου!Η πρώτη είναι η Clean & Classic original εκδοχή, η οποία αφήνει μυρωδιά καθαριότητας και απόλυτης φρεσκάδας.
Για τα πιο …φρουτένια κορίτσια η εκδοχή Cherry είναι πιο Girly και δροσερή, αφού αρωματίζει παράλληλα  πολύ γλυκά τα μαλλιά μας. Και σε travel size για να το έχουμε πάντα στην τσάντα μας!
 
Αλλά και το show stopping heavenly volume είναι μέσα στη λίστα των αγαπημένων μου Dry Shampoos από την Batiste, το οποίο δίνει extra boost στα μαλλιά, αφού προσφέρει πέρα από τη φρεσκάδα και πλούσιο όγκο, πυκνότητα και λάμψη!Χρησιμοποιείται και αυτό κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
 
Τα προϊόντα  είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ομορφιάς αλλά και σε e-shops.
 
Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε μια… νότα ανανέωσης και φρεσκάδας με μια απλή κίνηση;
 
Σας γλυκοφιλώ, Ιωάννα

You may also like