ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

by Ioanna Sxoina

Αν καθίσω και σκεφτώ πόσες φορές έχω ξυπνήσει και έχω εξοργιστεί με το πόσο άτονα και βαριά δείχνουν τα μαλλιά μου, τη στιγμή που δεν έχω ούτε ένα λεπτό για χάσιμο, είμαι σίγουρη ότι θα χάσω το μέτρημα!

Θυμάμαι όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα Dry Shampoo από την Batiste στην αγορά του εξωτερικού, το πόσο ζήλευα και ανυπομονούσα να έρθουν και στην Ελλάδα. Το έβλεπα ξεκάθαρα σαν ένα τρελό Beauty… gadgetάκι που σε σώζει τις πιο δύσκολες στιγμές και ειδικά όταν έχεις λιπαρά μαλλιά.

Για εσένα που ίσως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τα ξηρά σαμπουάν της Batiste, να σου πω ότι είναι το πιο ανάλαφρο spray, που χαρίζει καθαρά μαλλιά, με όγκο, εξαφανίζοντας τη λιπαρότητα από τις ρίζες, χωρίς ούτε μια σταγόνα νερό.

Θα βρεις πολλές διαφορετικές μυρωδιές για να μη ρουτινιάζεις και το πιο σημαντικό είναι ότι θα σε σώζουν κάθε φορά που δεν έχεις χρόνο για λούσιμο και χρειάζεται να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου!

Μετά το γραφείο, το γυμναστήριο είναι ό,τι πρέπει για να ανανεωθούμε… ριζικά. Δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανακινήσεις καλά και να το εφαρμόσεις από απόσταση περίπου 30 cm. Κάνεις μασάζ στις ρίζες και χτενίζεσαι! That’s all!

Οι δύο καινούριες μυρωδιές που δοκίμασα είναι η Pretty & Delicate Rose Gold, μια ιδιαίτερα γλυκιά και αισθησιακή μυρωδιά και η Floral & Flirty Blush, που είναι η απόλυτα λουλουδένια μυρωδιά!

Είμαι σίγουρη πως αν δεν τα λατρεύεις ήδη, θα τα λατρέψεις αμέσως μετά την πρώτη σας “γνωριμία”!

You may also like